WORLD BEHIND MY WALL

An easily confused girl who talks at the speed of a train and walks too slowly; a korean dramas' sasaeng who goes around chanting "more episode puhliwshh"; a diehard fan of kim minseok and cats; dreams of finding her true-love namja; only scream to every kisses scene in dramas bcs she always did; loves choi minki and wants to be pretty like him.
(view my complete profile...) (follow +)


Nak raya dah!

October 19, 2014

아녕하세요 & Assalamualaikun readers.
Sebenarnya aku tak sedar since when aku private blog sendiri but dont worry aku dah letak public dah ni. So semua rakyat jelata boleh bace including semua sahabat handai tapi dengan syarat sahabat tu tau sendiri link url blog ni bukan tau dari mulut aku huahuahua (nasib kau ah sia)

Lately, aku malas nak belajar. Oh pls kau nak spm apa kau buat lagi gila? I'm thinking too much these days. Tapi most of them benda ridiculous kot. Tak perlu nak fikir tapi I'm bothering to think about it all and all again. Guess what?

Someone confess to me! Aku pon cam terkejot beruk kot like for real?!! Mamat tu gila or something sebab suka aku. Yeah ofc aku tak percaya. Siapa nak suka dekat perempuan gelap, not so beautiful (tapi kiut) and gemuk cam aku ni? Yeah I'm not denying that I like him too because of perangai dia gila2, kadang2 annoying, suka loya buruk bila datang rumah aku. Aku suka kawan dengan dia since aku pon takde kawan lelaki. Tapi whoa ni kali kedua laki suka aku in my life.

But I'm not hoping him too high. Because he might end up liking another girl as he would boring all day lepaking with a girl yang tak berapa ayu cam aku ni hah. Tapi entah kenapa alasan dia semua bagai nak percaya kat dia dari 1% jadi 51.9999% k... Aku melampau disitu. But seriously die cakap can ni;

Apa salahnya perempuan gemuk suka kat orang?

Aku pon tak suka orang bohong aku sebab aku tak suka bohong orang.

Aku tak suruh kau percaya aku 100% sebab kita dalam proses perkenalan.

Aku tak pernah letak gambar perempuan lain sbgai wechat backgrnd selain kau.

Aku suka gambar tu. Ghosstt.

Aku penah couple dengan perempuan tp dia ade lelaki lain.

Aku berani ah mai rumah hang selagi aku tak dapat hang!

Seriously semua dia cakap buat aku kesian plus plus rasa nak nangis. Bukan nak nangis sebab sedih. Buntu aku tau tak. Dia buat aku macam tak leh concentrate kat spm. All day aku asyik terngiang mesej dia kat kepala hotak aku ni. Oh pls you can do this shuhaida. Lagipon memang dia suruh kau study dulu kannn? Pffftt.

Btw, aku baru je khatam drama korea hok laki aku sungjae berlakon tu (Plus Nine Boys). Thought the ending is not as I expected, tapi plot dia boleh dikira best. And its concidered as happy ending jugak. Ofc! Every story will end up with happy ending!

Berkenaan dengan exo, aku masih tak boleh terima pasal ketiadaan luhan. Sumpah terasa bila dia takda. Luhan ig last update dia pergh ayat mendalam kot. Although I dont know his actual reason, Ill support him and also kris too. Though I might missing those two. But for me, there is no such exo OT10. They are always OT12 fr me. Ramai exo stans tak tahan lepas kris, luhan menyusul. Dorang tak tahan, leave fandom. Kalau aku jadi dorang pon aku tak tahan. Tapi aku tabahkan hati. Aku tak salahkan kris, neither luhan. Well, they have their own reason takkan kita nak childish dengan kata ape ni kris keluar? Ape ni luhan keluar?  faham dorang. Dorang manusia k guys. Bukan nak bajet. Tapi kalau korang kat tempat dorg berdua you guys must have doing the same as they do now.

Act, tajuk takde kene mengena dengan entry. I mean raya its deepavali. Eh raya ah tu. Cuti umum. Sekolah guwa cuti seminggu. Kau ado? Hahaha Happy Deepavali to all hindu buddhist !

-ig; shdslh