WORLD BEHIND MY WALL

An easily confused girl who talks at the speed of a train and walks too slowly; a korean dramas' sasaeng who goes around chanting "more episode puhliwshh"; a diehard fan of kim minseok and cats; dreams of finding her true-love namja; only scream to every kisses scene in dramas bcs she always did; loves choi minki and wants to be pretty like him.
(view my complete profile...) (follow +)


rindu kenangan lama

October 8, 2014

Assalamualaikum & 안녕하세요!
From now on, aku akan kerap update blog and aku kene start penggunaan kata 'aku' sebab ya lah sangat awkward bila ber'saya' dalam blog orang yang tak nak baca. Blog ni dah lama ditinggal kan after my long hiatus. 정말 미안해요 ㅠㅠ.

Aku sekarang mengarang dalam phone since I can't use laptop for now because SPM is just around the corner so that I will be on hiatus again for about a month starting frm 3/11 until 27/11. Sedih gila terlepas segala cerita korea best2 such as drama D.O (exo) berlakon, Reply 1995 (ni tak khatam lagi sebenarnya), Emergency Couple and etc. Nak habes kan semua sekali gus masa cuti 6 bulan? sempat ke? Rasa macam sayang nak tinggal kan Sg Petani tinggal kawan2. Aku tak hang out lagi ngan dorang. Aku cadang lepas spm, nak buat party for girls only! Yeah they sure gonna love that sebab nak karaoke dengan dorang before berpisah ngan dorang. Tapi its still unconfirm yet sebab takut makcik aku tak bagi. yah even dah besar, but still aku masih unfamilliar with jalan selok belok sg petani. Even orang tunjuk pon dia tak bagi disebabkan aku bawak anak orang. Tapi aku nak pegi jugak kalau boleh. Aku nak borong barang kpop kat cmart! Yesssss. That's it.

Ah . Talking abt the title, it's nothing act cuma gelak sorang bila baca post lama, mengarut and simply zaman jahiliah punya post. Jiwang bagai. Seriously malu moment dulu. Bila baca balik me like (what the hell I'm writing about. Like seriously malu sioooott!) but aku rindu kenangan masa aku ramai kenalan dulu. Ada abang angkat, kakak angkat, tapi aku selfish sangat sampai dorang semua *puff* hilang cam tu je. Ya salah aku jugak sebab terlalu memaksa yelah budak lagi mana nak fikir semua tu. Nak buat macam mana life must goes on isn't it?

Anyway, aku taktau nak masuk selok mana dalam bidang seni. I'm hoping that I will decide soon.

Bye Assalamualaikum x