WORLD BEHIND MY WALL

An easily confused girl who talks at the speed of a train and walks too slowly; a korean dramas' sasaeng who goes around chanting "more episode puhliwshh"; a diehard fan of kim minseok and cats; dreams of finding her true-love namja; only scream to every kisses scene in dramas bcs she always did; loves choi minki and wants to be pretty like him.
(view my complete profile...) (follow +)


Freedom.

November 29, 2014

안녕하세요 & Assalamualaikum.
Aku rasa cam tak percaya aku dah habes spm. Rase macam benda ni semua berlalu dengan cepat. Macam baru je minggu lepas dah masuk form1. Alhamdulillah dah selesai benda alah ni nak menghadap plkn pulak kennn? Btw, aku tak sabar + takut pon ada nak pegi plkn. Kenapa? Sebab.... Sebab... Takut orang tak suka. Hehe.

Disebabkan hari khamis aku dah bebas dari spm, so hari jumaat kami hang out reramai ke Amanjaya Mall. Main bowling dah dua round sampai sakit jari jemari guwa yg mulus ni. Pastu kami pegi 6D ambik yg roller coaster. Sumpah gila aku sebab dia bagi angin kat kaki aku so aku jadi geli ah. Dalam tu suara kitorg kuat jugak lah. Excited gila yang mengajak nye pon. Pastu kami melantak ke Marrybrown. Ain kata aku yang paling bersemangat makan kat situ. Memang lah sebab when its come to food, aku paling pelahap kat sini.

Lepastu kami naik pegi bilik karaoke. Kami ambik medium room dengan 3 jam dok melalak dalam tu. Disebabkan aku, hajar dengan faqihah je nyanyi, kami bertiga kongsi duit sorang RM20 bayar untuk 3jam. Pergh memang puas ah nyanyi 3jam sampai sakit punggung aku duduk saja kat depan skrin. Dengan sejuk nya pulak dalam tu aku tahan je lah kot nak buat cam ne. Faqihah cam bengang ah kenapa lagu korea subtitle tulis dalam hangul. Hahahah memang lah kawanku dah nama pon lagu korea.

Aku rasa cam xde benda yang menarik selain daripada aku hang out semalam. For those who get the plkn I wish you goodluck okay  I dapat panggilan pertama. Sapa tak dapat panggilan pertama mohon jelly okay?

See ya.
Assalamualaikum.
Love, ida.
Ig- shdslh