WORLD BEHIND MY WALL

An easily confused girl who talks at the speed of a train and walks too slowly; a korean dramas' sasaeng who goes around chanting "more episode puhliwshh"; a diehard fan of kim minseok and cats; dreams of finding her true-love namja; only scream to every kisses scene in dramas bcs she always did; loves choi minki and wants to be pretty like him.
(view my complete profile...) (follow +)


Ada benda sikit

March 29, 2015

Assalamualaikum dan salam satu MALAYSIA!

Walao excited dapat pegang keyboard balik untuk update blog kali ni. but mostly aku post memang tak membina macam takda faedah. blog ni pon aku buat suka2 untuk diri aku je. ceh nampak poyo tak ayat? tapi takpelah for upcoming months aku akan try post something yang membina sikit. sikit je tak banyak.

I'm slowly getting nervous sebab takde mende sampai rumah. result cun pon cun alhamdulillah tak fail. aku tak expect banyak. weh aku tengok surat atas nama aku punya jakun happy tak tau nak kata. at least bagi aku harapan ah tapi kalau dorg bagi surat pon aku tetap tunggu upu jugak. hebat tak aku? tapi its a bit confuse pasal nak attend course apa. eh betol ke ayat aku tu?

takde ah sebenarnya aku pening2 sendiri je. sebab yelah aku dah 18 so kene lah rational. im basically into arts tapi keadaan tak mengizinkan aku untuk pergi ke minat itu. so apa je yang ada yang terbaik aku ikot. okay rasional tak? lol

btw, haritu aku dah lapanbelastahun omaigoat. hari sabtu bertanggal 21 mac 2015 aku dah 18 and yeay aku dah selamat menamatkan zaman sekolah even imisssobadschool tapi aku kene terus pandang hadapan. eh apa aku cerita. haha. mase birthday aku mak ajak balik kampung jumpa akak. dah lama tak jumpa. last jumpa masa dia lawat aku kat plkn. hahaha gemuk tu gemuk dah. rinduuu tu banyak gila haha.

aku dapat satu call dari nom yang sangat familiar. tapi aku tak save no tu. aku terfikir macam aku penah tengok tapi kat mana apesal aku tak save? gila. lupa apa haritu tak sempat nak save contact no yang simpan dalam phone transfer ke sim balik pestu memandai je kau format. aku gila ruang masa tu aku kene buat sesuatu dengan galaxy y yg mahal ni agar aku tak campak ke mana2.

okay back to the topic. aku ada try call tapi dia tak agkat. aku gave up pastu clear log list. aku memang biasa buat macam ni supaya aku tak terus dibuai dengan tanda tanya. haha pestu pestu dia call lagi pagi tadi dua kali tapi aku tak angkat aku pon cam bengang apehal si gila ni misscall pulak? ade voicemail dari dia. dalam hati teringin nak tau.

aku dial 121 dengar pesanan dia. aku senyum, aku gelak.

lah bedebah kauu rupanya AKAK ingat siapa.

"dik.. aaaa....dikk....aaa takde apa... akak rindu ko... hahaha"

hahaha lawak tapi cute. aku cerita kat makcik aku dia gelakkan aje, sebab perangai dia memang macam2 punya stai. eh gerak dulu. aku ralit dari tadi pasai pa tah. berapa minggu dah duduk puchong entah bila nak balik espi. bye~

izinkan aku utk teghooobek muahahaha