WORLD BEHIND MY WALL

An easily confused girl who talks at the speed of a train and walks too slowly; a korean dramas' sasaeng who goes around chanting "more episode puhliwshh"; a diehard fan of kim minseok and cats; dreams of finding her true-love namja; only scream to every kisses scene in dramas bcs she always did; loves choi minki and wants to be pretty like him.
(view my complete profile...) (follow +)


Hi

May 6, 2015


Assalamualaikum 안녕하세요 你好
Hai dah lama tak update blog. Dah berapa bulan agaknye? Tak kisah lah. Orang nak bace ke tak bukan urusan aku. Dalam few months ni macam2 jadi lah. Dengan nak prepare utk form 6. Dgn tunggu surat yg tak mai2 pon. Herrr serious part surat tu mmg aku sakit hati tak terkata sebab surat satu pon tak sampai macam pa gi kot. Haih takpe lah. 

Anyway there's another good news for me!

Now im officially an iphone users! 

Tapi kelemahan iphone sebenarnya aku kene download lagu pakai itunes. Duhh. Mmg frust tahap cipan ahh. Dah tau dah iphone mcm ni so aku nak buat idea jahat dengan transfer lagu dari laptop ke iphone. Ternyata iphone lagi pandai dari aku. Tak boleh transfer kot. Haih. Nightmare jugak tapi aku tak nyesal beli iphone. Sebab aku bleh download macam2 hahaha *nampak tak kebengapan disini*

So aku memang lama cari phone yang mempunyai keluasan internal storage. Aku ada banyak media sosial nak buat atas alasan guwa yang tersendiri. And aku pon dah tak guna wechat. Tupon ada alasan jugak.

Nak cerita dalam ni pon tak boleh sebab takda sapa faham aku. Yelah benda lama nak ungkit. Aku pon sakit kepala bila ingat balik. Diorang memang tak penah faham kalau tak alami sendiri. So I decided for not using wechat anymore. Sekarang dah ada line so sama ja function nye *bangga*

Anyway semalam aku check upu and aku dapat politeknik. Tapi hm taktau nak pegi ke tak. Dah dapat pon dok garu kepala lagi. Sebab? 

1. Shazlin tak dapat
2. Bukannya universiti

Shazlin frust sebab dia tak dapat upu. So aku kesian kan dia. Dia cakap punah harapan nak masuk U sama-sama. Hm sebenarnya aku 50/50 nak pegi poli ke tak. Nipon banyak sebab. Haih my countless reasons totally screwed me these days. Like seriously I'm giving up for live. Yahh i'm surrendering myself rn. 

Bila fikir balik aku memang banyak termenung dah berbulan-bulan. Belom lagi tambah ngan risau, gilanya fikirkan masalah sambung belajar. Aku tak sangka sesusah ni nak gi sambung. Should i die instead of continuing my study? 

Nampaknye kene buat istikharah lah gayanya. Hmm more update soon.

Bye. 


Ps. I'm typing this entry for three days. lulz